Wachten op het vliegveld in Surabaya - Reisverslag uit Surabaya, Indonesië van Lianne Bannink - WaarBenJij.nu Wachten op het vliegveld in Surabaya - Reisverslag uit Surabaya, Indonesië van Lianne Bannink - WaarBenJij.nu

Wachten op het vliegveld in Surabaya

Door: liannebannink

Blijf op de hoogte en volg Lianne

11 November 2010 | Indonesië, Surabaya

Nog even snel een berichtje vanuit Java. Hier kom ik namelijk niet meer terug. Ja over een klein weekje om de overstap op het vliegveld in Jakarta te maken naar Balikpapan.

Afgelopen dagen heb ik weer een Lianne actie gemaakt. Dinsdag zijn we helemaal naar het zuiden van Java afgereisd om hier de zeeschildpadden te bekijken, dit zouden we dan op de nacht van woensdag op donderdag doen. We hebben woensdag de hele dag gereisd met het openbaar vervoer. Dit is niet echt een pretje met die zware tassen. We hebben die nacht bij een moslimfamilie thuis geslapen. Emma en ik in een mini twijfelaar waar het matras als hout aanvoelde. Maar ze waren ontzettend gastvrij. De volgende ochtend wilde ik in mijn dagboek schrijven. Kwam ik erachter dat het al de 10e was en dat de dag erna, dus vandaag, mijn vliegtuig naar KUala Lumpur zou vertrekken. Zat ik dat in de middle of nowhere in het zuiden van Java. Uiteindelijk ben ik door een vriend van die zoon van die familie met de skooter naar een dorp gebracht waar ik op de bus kon stappen. Met mijn grote backpack op mijn rug 1 uur op de skooter, nou dat is pas het trainen van je uithoudingsvermogen van je buik- en rugspieren. Na 9 uur in de bus te hebben gezeten kwam ik aan in Surabaya. Waar ik in de meest verschrikkelijke kamer tot nu toe heb geslapen. De mieren kropen de hele nacht over mij heen, het was een betonnen kamertje zonder ramen en ik had de deur gebarricadeerd met mijn tassen want het slot was niet stevig. Maar ik heb het nog steeds naar mijn zin hoor! Morgen zie ik Anneloes weer in Kuala Lumpur en over een klein weekje ga ik lekker met Emma naar Kalimantan. Pff het gaat allemaal veelste snel, maar ik heb ook wel weer zin om jullie allemaal te zien hoor.

Nog bedankt voor alle leuke reacties weer!

Dikke kus en pas goed op jullie zelf!

• 11 November 2010 - 09:34

Jeannet:

Wow dat was dus weer een belevenis op zich! Geweldige foto's heb je geplaatst! Nog bedankt voor je reaktie per mail, en voor de primeur hihih.
    Nog veel plezier daar!

Kus van Anja en Jeannet

• 11 November 2010 - 17:36

Eline H:

Oh Lianne!!!! Gelukkig komt het allemaal wel goed bij jou:D hahah geniet van je laatste gedeelte van je reis! x

• 17 November 2010 - 13:21

Chris:

Hahaha das ook wel oenig! super leuk verhaaltje weer Li!
    Geniet er lekker van nog even!
    Kuss chris