nieuwe ervaringen
Door: liannebannink
Blijf op de hoogte en volg Lianne
07 Juli 2010 | Indonesië, Ubud
Zondag en maandag was ik een beetje ziek. Gewoon verkouden. Het regent hier nu veel, maar het is te warm om met warme kleren aan te lopen dus ik denk gewoon kou gevat, maar het gaat nu al veel beter!
Ik wilde een taalcursus volgen, maar dit heb ik uiteindelijk niet doorgezet. Zondag was ik wel even naar de taalschool geweest maar hij was dicht en daarna was je docent ziek. Dus wie weet start ik het ergens anders. Het lijkt mij heel leuk om een beetje de taal te kunnen spreken.
Gisteren liepen Michel en ik door de buurt en wilden een ventilator kopen voor de vrouw die bij de wasserette werkt, ze werkt zo hard en ze heeft geen ventilator! Uiteindelijk niet gevonden maar zijn wel door rijstvelden gelopen en kwamen toen uit via een 'geheime' ingang in een ontzettend luxe resort. Echt ongelooflijk! Dikke bungalows met eigen zwembad, je gelooft je ogen niet.
Echt het tegenovergestelde van de locals hier. Michel en ik nemen vaak een tas mee vol met snoep en als we dan kinderen tegenkomen geven we ze een snoepje. Ze kijken je aan alsof je ze een miljoen geeft!
Vanacht de wekker gezet voor Nederland, maar ik was zo moe dat ik weer in slaap ben gevallen. Zondag maar weer proberen ;).
Groetjes vanuit Ubud!
07 Juli 2010 - 22:06
Liefste Zusje Van Li:
HALLLLOOOO!
bah wat slecht van mijzelf dat ik niet even weer wat van me heb laten horen. Maar goed dan nu maar even.
het is nu mijn 1 na laatste week en dan ga ik alweer naar huis. Ik denk dat ik het hier toch wel een beetje ga missen, maar dat ik er ook wel echt weer klaar voor ben om naar huis te gaan. Het leuke is nu wel dat het loon wat ik nu krijg gewoon helemaal voor mij ben dus ben ik toch wel flink aan het shoppen.
Gisteren was ik vrij en ben ik even met de meisjes uiteten geweest en daarna naar een pub voetbal wezen kijken.
Was echt super gezellig! we waren namelijk als enige van nederland en heel veel mensen waar voor uroegistan dinges. MWaaa en dat nederland dan die mensen in maakt is wel heel erg mooi.
papa & mama komen volgende week alweer hier. Ik heb het gevoel alsof ik hier eigenlijk nog vet lang moet zitten maar gelukkig is dat niet meer zo. Ik heb wel zin in dat papa & mama langskomen aangezien ze er niet zijn als ik thuis kom. Guus komt mij gelukkig ook ophalen dus ik ga ook niet alleen naar huis. Ik ga toch wel met het vliegtuig in plaats van de trein want het is ongeveer net zo duur en de reistijd stukken korter! Lisa komt misschien ook nog langs maar daar weet ik het nog niet van dus dat zie ik vanzelf wel.
Ik zal wel eventjes kijken of ik nog een leuk truitje voor je kan vinden ofzo:D of iets anders leuks voor als je thuis komt en voor je verjaardag!
Ik lees gelukkig dat alles is goedgekomen. Ik was namelijk een beetje bang dat er misschien wat zou gebeuren of dat het land je uiteindelijk totaal niet aan zou staan. Dat zou natuurlijk super zonde zijn. Ik ben echt blij voor je dat dat niet zo is.
Ik zal even kijken of ik de curage heb om geld bij mekaar te sparen om ook langs te komen want dat zou me echt super leuk lijken! Maar moet ook maar eventjes zien hoe alles gaat. Desnoods als we allebei een beetje gesetteld zijn volgends jaar weer in nederland moeten we maar eventjes een tripje ergens heen doen naar noorwegen of ergens in die richting.
Vet raar trouwens dat ik nu pas echt met mensen wat doe buiten werk om. Zoals vorige week bijvoorbeeld zat ik lekker in het park sushi te eten met een collega van mij.
Ik hoop ook dat jij echt net zoals ik (alleen voor mij is het dan uiteindelijk en voor jou nu al) toch voldoening heb gekregen met de keuze die je hebt gemaakt. En misschien heb je helemaal geen yoga nodig om jezelf te vinden maar vind je het misschien wel gewoon in deze reis!
nou schattepatat ik ga slapen want ik moet morgen wel weer met electriciteit werken en met mensen die in een hele andere technische wereld leven, waarin over onnodige dingen word gezeurd.
ik hoop dat ik snel eventjes wat van je hoor vind ik toch wel leuk.
kusjes! en veel liefs vanuit England -
08 Juli 2010 - 20:40
Rosanne:
Heee lieve li!!
Super leuk om weer wat van je te lezen!
Hier in Nederland heb ik ook eindelijk vakantie heb het laatste project gehaald met een 9.2 en me praktijktoets ook in een keer gehaald. Jou peptalken heb ik wel gemist hoor, maar ik dacht gewoon aan jou en ik was niet zenuwachtig haha:)!
Ik ben echt trots op alles wat je doet!
Tot het volgende berichtje±D
DIkke kus roos