Idyllisch eiland
Door: liannebannink
Blijf op de hoogte en volg Lianne
06 Augustus 2010 | Indonesië, Batavia
Hoe vergaat het jullie daar in het regenachtige Nederland, of zijn de meeste van jullie op vakantie?
De laatste week is zoals gewoonlijk weer alles anders gelopen dan dat mijn plan was. Ik wilde naar Kintamani, maar ze willen geen shuttle bus voor je regelen als je maar in je up bent. Dus toen moest ik 35 euro betalen, dat ga ik dus niet doen. Toen kwam er een man naar mij toe die zijn vrienden uit Amed moest ophalen(een plaatsje aan de oost kant van bali) en hun naar Ubud moest brengen. Hij had dus een lege auto van Lovina naar Ubud. Ik ben met hem meegereden voor nog geen 5 euro. Een goede deal dus. Ik wist dat Ronnie in Amed was, een vrouw die ik in de bus naar Lovina had ontmoet en daar ben ik een paar dagen mee opgetrokken.
In lovina ben ik uiteindelijk 8 dagen gebleven. De meeste hebben het daar naar 2 dagen wel gezien maar ik vond het daar eigenlijk wel heel erg leuk. Ik heb high 5 rehab bezocht, een revalidatiecentrum voor kinderen. Na een aantal dagen ben ik wat toeristische plekken gaan bezoeken op een skooter met een chaffeur. Mijn laatste station was de boedhistische tempel, waar ik mijn been heb verbrand aan de uitlaatpijp (de knalpot zeggen de indo's)! Dit was wel balen want nu mag ik dus niet zwemmen. Na 2 dagen ben ik dolfijnen gaan kijken en zat ik bij een vrouw van een dokter in de boot, de dokter heeft er even naar gekeken en heeft mij wat adviezen en een zalfje gegeven. Het gaat nu wel redelijk goed. Het is nu iets van 8 dagen geleden en misschien ga ik vandaag weer proberen te zwemmen. Ohwja van Ronnie heb ik ook nog antibiotica pillen gekregen. Zij heeft namelijk een grote infectie gehad in haar been toen ze jong was 14 (nu 50) en is nog steeds gevoelig voor infecties. Zo krijg je toch nog een medicijntrommel bij elkaar.
Nu zit ik dus op een prachtig eiland met Arnaud die ik in Lovina heb ontmoet en een stel uit Oostenrijk die we in Padang bai hebben ontmoet.
Ik heb nog 2 weken voordat ik afreis naar Surabaja. Het is nog een verrassing wat ik allemaal ga doen. Waarschijnlijk niet meer die paar uur kitesurfen, omdat mijn vel te los op mijn huid zit. Jullie horen het wel van mij.
Kus vanuit uit idyllische eiland Gili Air
06 Augustus 2010 - 09:05
Nynke:
Ha,
Leuk om weer even wat van je te horen!
Doe voorzichtig met je been en nog veel plezier daar! Wanneer komen er weer nieuwe foto's, ik ben wel benieuwd?
Klaas en ik vertekken donderdag naar Frankrijk, 2 weekjes vakantie! -
06 Augustus 2010 - 11:08
Nynke B!:
Lianne! Wat vervelend van je been zeg!.. Leuk dat je steeds andere mensen ontmoet, wat een gezelligheid.. Wat een vrijheid, heerlijk zo bij de dag wat beslissen wat je gaat doen.. Geniet! Hele dikke zoen! -
06 Augustus 2010 - 20:43
Audrey:
Hoi Lianne,
Leuk dat je je zo vermaakt (ondanks je zere been) en zoveel plezier beleefd.
Geniet ze verder!
Groet,
Au3 -
08 Augustus 2010 - 11:31
Anja En Jeannet:
Auww, je moet ook niet je been tegen een knalpot leggen!!
Leuk om je belevenissen te volgen,en fijn dat je het , op je been na, zo naar je zin hebt!!
Pas goed op jezelf!!
kusssss -
08 Augustus 2010 - 11:45
Annejuul:
Blanke Nederlanders, dat klopt wel! Mijn hele bruine kleurtje die ik had door zonnig juli is alweer weg door het regenachtige, grijze augustus. Haha! Jij bent vast zo bruin als chocolade nu!
Vervelend van je been, en dat je niet meer kunt kitesurfen.. Verder klinkt alles geweldig, jaloers! Enjoy, chick!
Liefs uit Groningen -
14 Augustus 2010 - 23:18
Charles:
Hallo Lianne, je zal zodra naar Malang gaan!
Bijgaand nogmaals het adres van mijn familie ..hij heet Bambang Sasongko en zijn emailadres is bambang.sasongko@yahoo.co.id telnr. 03170080796 in Surabaya. Neem tijdig kontakt op...voor het vervoer naar Malang!!! Misschien kan Banbang jullie helpen voor een geschikte overnachting (guesthouse??) als jullie dat willen! Met Bambang is afgesproken dat jullie op 22 augustus naar Malang vertrekken samen met je vriendin! Bambang vrouw Henny Ferdinandus gaat ook mee ..zij wonen immers in Malang! Beide ouders wonen in SB. Is alles gelukt met Eddi m.b.t. de verlenging..?
geniet ze nog gr. Charles -
16 Augustus 2010 - 13:37
Petra:
Hey Lianne!
Tof zeg! Al die verhalen!
Heel veel plezier en succes nog daar! :) -
17 Augustus 2010 - 09:44
Jeannet:
Wowwwww
Wat een mooie foto's!!!
Prachtig die natuur, en wat een enorme brandblaar! Gaat het al wat beter met je been?
Nog veel plezier daar.
Kus